Kernwaarden

Kivits Drunen BV is een familiebedrijf van drie generaties en hierdoor ademt ze nog altijd een zeer aangename en persoonlijke sfeer uit. Alhoewel klanten en leveranciers uiterst professioneel benaderd worden zal er altijd een grote persoonlijke betrokkenheid met hen zijn. Kivits Drunen BV ziet het grootste kapitaal van haar organisatie in haar medewerkers en processen.

Het waarborgen van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door met twee voeten op de grond te blijven staan, de juiste systemen en processen, Ún een zeer loyaal gemotiveerd en kwalitatief hoogwaardig medewerkersbestand, zal kwaliteit ook zeker in de toekomst gewaarborgd blijven. De klant is koning en te allen tijde zal aan de hooggespannen verwachtingen voldaan worden. Andere begrippen die het bedrijf typeren zijn; flexibiliteit, punctualiteit, (lever)betrouwbaarheid, orde en netheid. Ook willen wij op een duurzame manier ondernemen.

Kivits Drunen BV wil zich richten op een groep klanten voor wie zij de rol van partner in de supply chain op zich neemt.

Kivits Drunen BV de juiste partner voor uw supply chain