Productgroepen

Kivits Drunen BV is een partner voor uw geconditioneerde supply chain. Dit kunnen producten zijn waarvoor de conditionering bestaat uit koelen, vriezen of verwarmen.

Aardappels, groenten en fruit
Kivits Drunen BV vindt haar oorsprong in de handel in AGF producten. Wij verrichten dan ook al 65 jaar logistieke diensten voor deze productgroep. Er worden logistieke diensten verricht voor zowel veldgewas als importproducten in losse, verpakte en bewerkte vorm. De producten vinden hun oorsprong in de hele wereld.

Convenience
Vooral de laatste 8 jaar heeft Kivits Drunen BV zich sterk ontwikkeld in de logistiek voor convenience producten. Dit heeft te maken met het steeds toenemende belang van "gemakslevensmiddelen" en de behoefte van de markt voor een juiste partner in supply chain voor deze producten. Wij zijn in deze productgroep logistiek actief voor o.a. de volgende producten: verse sappen, gesneden en bewerkte groenten en fruit, maaltijden, zuivelproducten, vleeswaren en verpakte vis.

Bloemen en Planten
Voor diverse relaties verzorgt Kivits Drunen logistieke activiteiten in deze productgroep. Dit varieert van de distributie van bloemen en planten naar de retail en bouwmarkten in de Benelux tot de geconditioneerde opslag van planten en het verzorgen van hoogwaardige (verwarmde) transporten van groenteplantjes naar de kassen.

Geconditioneerde halffabricaten, grondstoffen en bulkproducten voor voedingsmiddelindustrie
Voor een aantal relaties is Kivits Drunen BV actief in het verzorgen van logistiek voor halffabricaten, grondstoffen en bulkproducten voor de voedingsmiddelenindustrie, zoals het transport van geŽxtrudeerde granen tot aan het transport en geconditioneerde opslag van vloeibare zoetstoffen.